guineemarkt.jpg

Acties

fondswerving voor Guinee

Naast gebed is financiële steun onmisbaar. Onze leerlingen spannen zich in om, samen met de ouders en andere betrokkenen, geld bijeen te verzamelen voor het actiedoel. Onderstaande activiteiten zijn uitgevoerd.

Wilt u ook bijdragen? Of heeft u deelgenomen en nog niet betaald? U kunt uw gift dan overmaken op onze schoolrekening. Wij zullen uw bijdrage overmaken naar de ZGG.

NL 30 RABO 0347 5848 53

t.n.v. Ds. A. van Stuijvenbergschool

o.v.v. Actie Guinee

== UPDATE 31 MEI ==

De projectweken en de acties zijn vorige week afgesloten.

ALGEMENE DONATIELINK VOOR ACTIE
strava.jpg

Meestertocht

Zaterdag 22 mei hebben meester De Ruiter, meester De Visser en meester Verheul gefietst voor Guinee. Dankzij de (hoofd)sponsors is er een mooi bedrag toegezegd. De exacte opbrengst wordt z.s.m. gepubliceerd..

Tijdens de tocht hebben de meesters 138,3 kilometer gefietst. U kunt de toegezegde sponsorbedragen overmaken op:

Rekeningnummer NL63 RABO 0322401313 t.n.v. ZGG o.v.v. Meestertocht Stuijvenbergschool.

Of door over te maken op onze schoolrekening via de QR-coder hierboven of het algemene nummer van school. Wij zullen het geld overmaken naar ZGG.

live opbod.jpg

Opbod verkoping 19 mei

Woensdagavond 19 mei is er een verkoping per opbod. De inschrijving is inmiddels gesloten. Wanneer u in de whatsappgroep zit, kunt u 19 mei vanaf 18:55 uur meebieden.

==update 20 mei==

We zien terug op een mooie avond. Veel gezelligheid, leuke handel en een mooie opbrengst van meer dan € 5.000,--

live opbod.jpg
markt.jpg

Digitale Marktplaats

In de periode van 1 tot en met 22 mei is er een digitale rommelmarkt. Een mooi moment om van uw oude maar herbruikbare spullen af te komen. Of om voor een prikkie iets moois aan te schaffen. Een deel v.d. opbrengst is voor het actiedoel.

== update 22 mei ==

De marktplaats is gesloten.

sponsor.jpeg

Sponsorloop

Op 30 april waren de kinderen heel actief rondjes aan het rennen. Of een grote wandeling aan het maken door de prachtige omgeving van Nunspeet.

sponsor.jpeg
guineebak.jpg

Verkoopactie en kluskaarten

Groep 1 tot en met 4 hebben in maart en april klusjes gedaan. En de groepen 5 tot en met 8 waren actief met het verkopen van gezonde bakproducten en cd's.

stroopwafel.jpg

Stroopwafelactie

Verkoop stroopwafels in oktober 2020. Deze actie is inmiddels afgerond. De netto-opbrengst was € 2.119,15. Dit bedrag is overgemaakt naar de zendingsorganisatie waarvoor Hanneke v.d. Blonk uitgezonden is.

stroopwafel.jpg